Algemene Muzikale Vorming

Algemene Muzikale Vorming (4-8 jaar)

Jeroen is muziekdocent op gitaar en hij geeft deze Algemene Muzikale Vorming cursus aan onze locatie aan de Lekkenburg 148 in Bloemendaal. We hebben een klein groepje van maximaal 4 kinderen. Deze cursus is ontwikkeld voor jonge kinderen die graag iets doen met muziek, maar nog niet op een ‘groot’ instrument kunnen of willen spelen. Jeroen leert hen spelenderwijs de basis van muziek en hoe leuk het is om samen muziek te maken. Denk hierbij aan spelletjes om het ritmegevoel te prikkelen, het herkennen ervan, tegenstellingen in muziek zoals hoog/laag, langzaam/snel, kort/lang, verdrietig/blij etc. herkennen. Hij maakt gebruik van diverse ritmiekinstrumenten, spelkaarten en de ukelele. Hij maakt van elke les een feestje. In deze cursus mogen ouders in de les blijven kijken.

Je kan je inschrijven middels het inschrijfformulier en de cursus betalen middels de webshop.

 

 

 

 

 

 

 

 

Korting

Voor ouders die de cursus met meerdere kinderen willen volgen is er een korting. Vraag er naar via [email protected]
We hebben tevens een Bring a Friend actie: voor ieder die zich aanmeldt bij ConAnima voor lessen, ontvang je €15,00 korting op je eigen factuur. Je mag korting stapelen!

Baby’s tot 4 maanden mogen gewoon gratis mee.

Wanneer start er een cursus?

Elke cursus bestaat uit 10 lessen van ongeveer 45 minuten en kost €135,00. Tussen de lessen door is er 5 minuten extra om rustig jasjes en schoentjes aan te trekken. Bekijk onder het tabje cursusdata wanneer wij starten met de muziekcursus.

Reviews

Marianne Rozemarijn:
Wij volgen met veel plezier ‘muziek voor ukkies’. Een mooie manier om kennis te maken met allerlei soorten instrumenten en muziek. Jorinde geeft de les op een ontspannen manier en met veel oog voor de belevingswereld van de kleintjes. Een aanrader!

Lisette van Loon:
Eind vorig jaar heb met mijn dochter van 3 de cursus Muziek voor ukkies gedaan. Mijn dochter ging er met plezier heen en heeft alle liedjes thuis nog veel gezongen. Vooral het trommelen vond ze leuk, we hebben veel geoefend met het trommelen op borden, tafels en waar je nog maar meer op kunt trommelen. Ook leuk zijn alle muziekinstrumenten die de kinderen mogen proberen in de les. Dat maakt deze cursus wat mij betreft net wat meer bijzonder dan de gemiddelde peutercursus. Een leuke afwisselende cursus met een goede opbouw!

Ja! Ik vond de cursus geweldig! En nog belangrijker: mijn dochter (10-13mnd) vond het ook helemaal super geweldig. Ik kan deze muzieklessen voor ukkies iedereen aanbevelen, echt zo leuk. In een ontspannen sfeer liedjes zingen, spelen met muziek instrumenten, bellen blazen, piano spelen, luisteren (en swingen!) op het viool spel van Jorinde. DOEN!

Nienke de Boer