Celloles

Celloles bij ConAnima Music Academy in Gouda wordt verzorgd door Sebastiaan van den Bergh. Je mag bij Sebastiaan beginnen met cellospelen als je 6 jaar oud bent. Die leeftijd ruimschoots gepasseerd? Geen enkel probleem, want ook volwassenen zijn meer dan welkom. In de celloles wordt aandacht besteed aan diverse aspecten zoals techniek, gehoor, houding, plezier etc. Sebastiaan ziet de lessen tevens als een bijdrage aan de algemene ontwikkeling; het bespelen van een muziekinstrument daagt leerlingen uit om de oren open te zetten, geduld te hebben, discipline te ontwikkelen.  Maar bovenal komt de leerling in aanraking met het heerlijke gevoel dat muziek maken teweegbrengt.

Een jaar celloles bevat naast je individuele lessen tevens 2 workshops en 2 voorspeelconcerten in de Vaste Burcht. Ook zorgen we ervoor dat er veel samengespeeld kan worden indien gewenst, zo zijn er duo- en ensemblelessen mogelijk. Kortom: les bij ConAnima betekent een veelzijdig aanbod, zodat je je zo breed mogelijk kan ontwikkelen.

Sebastiaan geeft op donderdag les aan de locatie Turfsingel.

Ik heb sinds twee jaar celloles van Sebastiaan en dat bevalt erg goed. Sebastiaan is als docent erg geduldig en kan goed uitleg geven, waarbij hij ook uitlegt wat de theorie achter een stuk is. Bovendien heeft hij ook veel professionele ervaring waardoor hij concrete tips kan geven. Ik blijf zeker nog lang les bij hem volgen.

Mark Bongers