Eigenwijs Muziek

Vanwege het drukke rooster van de docent wordt deze cursus momenteel niet gegeven. AMV wordt op woensdag middag wel gegeven. Klik hier voor meer informatie

Eigenwijs Muziek is een muzikale cursus voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar die graag iets met muziek willen doen, maar nog niet precies weten welk instrument zij zouden willen bespelen. In de les komen verschillende aspecten aan bod. Zo leren de kinderen spelenderwijs noten lezen, ritmes klappen en herkennen, maken ze kennis met viool, gitaar, piano en diverse ritmische instrumenten. Er is ruimte voor bekende Nederlandse liedjes, maar er wordt tevens aandacht geschonken aan muziek die de kinderen thuis wellicht niet te horen krijgen, zoals Afrikaanse en Iraanse muziek. In deze cursus wordt de basis gelegd voor een leven vol muziekplezier.

Eigenwijs Muziek wordt momenteel gegeven in Bloemendaal wanneer er voldoende aanmeldingen zijn.

Mijn dochter is acht jaar en volgt sinds anderhalf jaar pianoles bij Conanima. Zij heeft in korte tijd veel geleerd, en kan inmiddels beter spelen dan ik. En het belangrijkste: zij heeft er nog steeds veel plezier in! We zijn dan ook heel blij met de docenten van Conanima.

Freek Bucx