Pianoles

De docenten van ConAnima hebben jarenlange ervaring en luisteren goed naar wat jij als leerling graag wil leren en welke manier van werken bij jou past. Zij beschikken over uitgebreide kennis van methodiek en didactiek, waardoor ze voor elke leerling een eigen benadering kunnen toepassen om hun kennis zo goed mogelijk over te dragen. In de les wordt aandacht besteed aan het studieproces thuis, de technische kant van de stukken, maar uiteraard ook de muzikale kant. Hoe wordt een stuk zo interessant mogelijk, immers is alleen noten spelen niet voldoende, wat kan je doen om de luisteraar te blijven boeien? Het lijkt een open deur, maar het allerbelangrijkste in de lessen is het spelplezier, dat staat voorop.

Op maandagochtend kan je pianoles volgen bij Hein aan de Tursingel en op woensdag aan de Lekkenburg 148. Op maandagmiddag en vrijdag geeft Špela les  aan de Turfsingel.

Een jaar pianoles bevat naast je individuele lessen tevens 2 workshops en 2 voorspeelconcerten in de Vaste Burcht. Ook zorgen we ervoor dat er veel samengespeeld kan worden indien gewenst, zo zijn er duo- en ensemblelessen mogelijk. Kortom: les bij ConAnima betekent een veelzijdig aanbod, zodat je je zo breed mogelijk kan ontwikkelen.

Je kan een proefles inplannen door een mail te sturen naar [email protected]. De proefles kan je hier afrekenen.

Mijn dochter is acht jaar en volgt sinds anderhalf jaar pianoles bij Conanima. Zij heeft in korte tijd veel geleerd, en kan inmiddels beter spelen dan ik. En het belangrijkste: zij heeft er nog steeds veel plezier in! We zijn dan ook heel blij met de docenten van Conanima.

Freek Bucx