Vioolles en altvioolles

De vioollessen worden gegeven door docente en founder van ConAnima Jorinde. De lessen zijn te omschrijven als enthousiast, leerzaam en gezellig. Zij zorgt er altijd voor dat de leerling voorop staat en alle aandacht krijgt. Techniek en muziek zijn belangrijk, maar het allerbelangrijkste is dat de leerling er plezier in heeft. Het lesaanbod wordt altijd aangepast op de leerling, waardoor elke leerling zijn eigen programma volgt. De lespraktijk geeft tevens voldoende gewenningsruimte aan leerlingen die opnieuw beginnen of van een andere docent komen.

Een jaar vioolles bevat naast je individuele lessen tevens 2 workshops en 2 voorspeelconcerten in de Vaste Burcht. Ook zorgen we ervoor dat er veel samengespeeld kan worden indien gewenst, zo zijn er duo- en ensemblelessen mogelijk. Kortom: les bij ConAnima betekent een veelzijdig aanbod, zodat je je zo breed mogelijk kan ontwikkelen.

Jorinde geeft op woensdag les aan de locatie Turfsingel. Bij voldoende aanmeldingen start een nieuwe vioolklas op woensdag in Bloemendaal bij een andere docent (nader te benoemen).

Je kan een proefles inplannen door een mail te sturen naar [email protected]. De proefles kan je hier afrekenen.

Ik heb al 10 jaar les bij Jorinde en ik heb van elke les genoten, ze is een erg gepassioneerde lerares en ze motiveert me echt om goed te spelen! Ze let op verbeterpunten maar geeft je ook complimenten als je iets goed doet. Ik speel nog steeds met veel plezier viool en kom met plezier naar de les!

Kika van Eck