Onze Studio

Onze studio bevindt zich aan de Turfsingel 31 te Gouda. We waren ons ervan bewust dat we een fijne ruimte wilden creëren, met een mooie akoestiek. Een plek waar leerlingen graag komen, en waar docenten met liefde lesgeven. Dat is gelukt. Het is een mooie ruimte, van ongeveer 32 m2 groot, met plafonds van wel 4.5 meter. Om ervoor te zorgen dat het niet enorm zou gaan galmen, hebben we vloerbedekking op één van de wanden, en hangen er gordijnen. Er is een mooie visgraatvloer. We beschikken nu over een ruimte die genoeg geluid teruggeeft, maar niet galmt of overdreven hard is. Er staat een fijne vleugel van zo’n 1m60 lang welke 2 tot 3 keer per jaar gestemd wordt.
In de lesruimte hebben we kuipstoeltjes voor ouders die willen wachten, maar indien de leerling liever niet heeft dat er iemand meeluistert, hebben we een aangrenzende wachtruimte van zo’n 12m2 met een comfortabele bank., tafeltje en tijdschriften.
Kortom: een leslocatie waar fijn lesgegeven kan worden, maar wat geen standaard klaslokaal is.

Bij onze locatie aan de Lekkenburg in Bloemendaal hebben we drie lesruimtes tot onze beschikking. Op woensdag wordt daar gitaarles, celloles en pianoles gegeven. Het is een moderne locatie met wachtruimte, tijdschriften en een winkelcentrum tegenover.

In Westergouwe hebben we ruime studio waar met name vioolles wordt gegeven. Voorzien van een hippe gietvloer, kekke kleurtjes en een fijn geluidssysteem is dit een ruimte dat is voorzien van alle gemakken.