Rotterdam Pas

Heb je een laag inkomen tot 120% bijstandsniveau en heb je kinderen tot en met 17 jaar? Dan kom je wellicht in aanmerking voor de Rotterdampas met kindpakket. Met dit pakket kan je kind ten minste één jaar gratis muziekles volgen bij ConAnima Music Academy, de gemeente betaalt dit voor jullie. Dat is mooi! Wij kunnen je altijd helpen met het aanvragen hiervan, bespreken welke les het meest geschikt is, en wat je kind nodig heeft. Sommige kinderen hebben net wat meer begeleiding nodig dan anderen. Dat is hier mogelijk dankzij het feit dat al onze docenten goed opgeleid zijn en de vakken methodiek, didactiek en pedagogiek hebben gevolgd op het conservatorium. Hierdoor zijn zij prima in staat om tevens leerlingen met bijvoorbeeld ADHD, ADD of (diverse vormen van) autisme te begeleiden. Sommigen van onze docenten hebben zelfs meer onderzoek gedaan naar het effect van muziek op kinderen in de Master opleiding of hebben een Master Educatie. Tevens zijn zij altijd bereid met andere professionals te sparren of cursussen te volgen om zo tot andere inzichten te komen, zodat zij alle kinderen zo goed mogelijk kunnen begeleiden.

ConAnima biedt een totaalpakket aan voor één jaar voor Rotterdampasgebruikers. Dit pakket wordt verlengd indien er niet wordt opgezegd vóór 1 januari van elk jaar.
Indien je meer hulp nodig hebt, willen we graag helpen en mag je ons mailen naar [email protected]

Kinderen van 0-4 jaar
groepsles

Kinderen van 0-4 jaar vallen vaak buiten de boot, daar de Rotterdampas geldig is voor kinderen vanaf 4 jaar. ConAnima Music Academy heeft daarom contact gezocht met diverse fondsen zoals Stichting Kinderhulp om hier wat aan te doen. Heb je een laag inkomen, een kind onder de 4 jaar en wil je graag meedoen met Muziek voor Ukkies? Dat kan! Mail naar [email protected] en dan kijken we samen welk fonds het beste past bij jouw situatie.

Via deze link kom je op de website van de gemeente Gouda en kan je meer informatie vinden over de Rotterdampas.

ConAnima hanteert de volgende regels m.b.t. de Rotterdampas:

Lees de voorwaarden om te zien of je in aanmerking komt voor gratis muziekles met de Rotterdam pas. Lees meer..